Contracten aangepast aan uw mede-eigendom

Omdat geen twee mede-eigendommen dezelfde zijn, biedt TREVI u diverse contracttypes aan

Onze brochure downloaden

Dynamisch contract

Bent u op zoek naar een flexibel en aanpasbaar beheer? Wilt u zelf meewerken aan het beheer van uw residentie? Wilt u kunnen rekenen op de diensten van een echte professionele syndicus tegen de laagste prijs? Dat kan! TREVI heeft voor u het Dynamisch Contract uitgewerkt waarbij mede-eigenaars een actieve rol spelen in hun mede-eigendom in perfecte samenwerking met hun beheerder.

Contract Comfort

Wilt uw mede-eigendom zich laten bijstaan door een professionele syndicus? TREVI biedt u een echt partnerschap op lange termijn aan. De algemene vergadering, de Raad van mede-eigendom en de syndicus zoeken samen naar manieren om de kosten te drukken en toch een duurzaam beheer mogelijk te maken op lange termijn.

Contract Premium

Hebt u echt geen tijd om u bezig te houden met uw gebouw. U wilt geen last hebben van de verplichtingen van uw gebouw, juist daarom woont u in een appartement. Wat u wilt, is het beheer van uw residentie volledig uit handen kunnen geven. TREVI stelt u veel meer voor dan een syndicuscontract. Wij stellen u een beheer voor waarbij u zelf nog maar één ding hoeft te doen: genieten van uw eigendom.