De waarden van een netwerk

De 6 waarden van het Trevi-netwerk

Vakkundigheid:

Binnen het netwerk Trevi Partner is het onze belangrijkste doelstelling om onze competenties met u te delen en zo uw eigendom efficiënter te verkopen of te verhuren. Elke deskundige partner van ons netwerk zal een uitgebreide, eerlijke en realistische schatting maken van uw eigendom.

Efficiëntie:

De verkoop of verhuur van uw eigendom wordt afgehandeld door een gesprekspartner, in het kader van een vertrouwensrelatie. We beschikken over een heel uitgebreide portfolio van potentiële klanten (wellicht de grootste in België) en een efficiënt informaticasysteem en zullen dus onmiddellijk een gerichte mailing sturen naar deze klanten.

We zullen een specifieke reclamecampagne uitwerken voor uw eigendom.

De bezoeken worden uitgevoerd door ervaren onderhandelaars.

Uw eigendom wordt elke dag concreet opgevolgd, we stellen elke maand een activiteitenverslag op en houden u continu op de hoogte over de onderhandelingen.

Veiligheid:

Onze erkende deskundigen werken volgens een strikte plichtenleer, opgelegd door het beroepsinstituut BIV.

Voor elke vastgoedtransactie staan we in voor de volledige juridische en financiële veiligheid: eerlijke onderhandelingen, duidelijke en rechtvaardige contracten, een financieel plan voor elke kandidaat-koper of -huurder.

Voor elke vastgoedtransactie staan wij u bij tot de transactie volledig afgerond is.

Zichtbaarheid:

Met uw toestemming afficheren we uw eigendom onmiddellijk. Het wordt niet alleen geplaatst op de 32 sites van de Trevi Partner-kantoren, maar ook op onze nationale portaalsite: www.trevi.be

We plaatsen uw eigendom op de belangrijkste websites.

We plaatsen advertenties onder het label Trevi Partner in de belangrijkste nationale en regionale persgroepen in het noorden en zuiden van het land.

Bekendheid:

Nationaal: dankzij de publicatie van onze driemaandelijkse vastgoedindex vragen de instellingen en media ons regelmatig advies over de evolutie van de markt. Onze TREVI-index wordt gepubliceerd door de belangrijkste media-instellingen van het land.

Lokaal: door actief te zijn op het terrein heeft elke Trevi Partner een samenwerking opgebouwd met de banken, notarissen en advocaten; hij is bekend en wordt erkend in zijn streek.

Netwerk:

Door uw eigendom te verkopen of verhuren met het Trevi-netwerk combineert u de twee essentiële elementen voor een geslaagde vastgoedtransactie: ten eerste, de noodzaak om te beschikken over een lokale speler die zijn markt kent; ten tweede, een nationaal netwerk dat uw eigendom zo ruim mogelijk kan verspreiden. In tegenstelling tot andere netwerken hebben wij ons netwerk op eigen initiatief ontwikkeld, het initiatief van onafhankelijke vastgoedmakelaars met een passie voor hun vak die hun klanten willen helpen in elke regio. Met ons combineert u de kracht van een groep en de flexibiliteit van zelfstandigheid.