Waarom lid worden?

Als u op zoek bent naar meer dan een naam of een merk, maar naar een solide partner geleid door deskundigen met praktische ervaring in de vastgoedsector, lees dan zeker verder

1. Uw vastgoedportfolio uitbreiden:

Met het Trevi Partner-netwerk zult u uw vastgoedportfolio snel kunnen uitbreiden:

  • Gestructureerd systeem van transactie-uitwisselingen
  • Gedeelde portfolio van meer dan 5.000 eigendommen
  • Publicatie van uw eigendommen op 32 websites
  • Prospectie van de projectontwikkelaars in het netwerk en continue aanpassing van onze vakgebieden aan de vastgoedmarkt

2. Bijgewerkte documenten die essentieel zijn voor uw dagelijks werk:

De wereld staat niet stil. Het vastgoednetwerk van Trevi Partner stelt u, via een intranetsite, een waaier van concrete diensten en tools rond vastgoed ter beschikking (marktingtools, contracten, advertentieschema's, strategisch toezicht).

3. Beslissingen waarin u inspraak hebt:

Het Trevi-vastgoednetwerk: een participatief netwerk waarbij de besluitvormers partners zijn die de leden van het netwerk bij de beslissingen betrekken: u weet waar u naartoe gaat.

4. Een redelijke investering:

Met het Trevi-vastgoednetwerk kunt u uw plannen van een vastgoedkantoor waarmaken met een redelijk startkapitaal (De financiële voorwaarden van ons netwerk zijn heel interessant en niet gekoppeld aan de omzet).

5. Nationale bekendheid en zichtbaarheid:

Met het Trevi-vastgoednetwerk kunt u uw bekendheid vergroten dankzij de indrukwekkende multimediale reclamecampagne (internet, radio, kranten, direct marketing ...).

Bovendien wordt de professionele berichtgeving over de vastgoedmarkt, zoals de Trevi-index of de barometer van de lasten, overgenomen door de belangrijkste nationale media)

6. Een reputatie:

Gesteund door de positieve feedback van de beleidsbepalers (notarissen, advocaten, instellingen en media) over het TREVI-netwerk kunt u vol vertrouwen beginnen te onderhandelen met uw klanten-eigenaars.

7. Een gezamenlijk projectbeheer:

Het Trevi-netwerk helpt u om te groeien. U krijgt deskundig advies om van start te gaan en verder te ontwikkelen, en toch blijft u de enige stuurman aan boord.

8. Nieuwe competenties:

Trevi is al meer dan 30 jaar actief op de markt van residentieel en bedrijfsvastgoed en heeft in de vakgebieden makelaardij, nieuwbouw, syndicusdiensten, huurbeheer, expertise en vastgoedverzekeringen, een knowhow opgebouwd die we willen delen met de leden van ons netwerk.

9. Kosten beheersen:

Het Trevi Partner-netwerk werkt voortdurend om de kosten voor zijn leden te drukken door middel van gegroepeerde aankopen en de aankoopcentrale (reclamemedia, informatiemateriaal, software, wagens, verzekeringen …)

10. Exclusief grondgebied:

Op basis van een objectief marktonderzoek en uw eigen netwerk bakenen we samen het exclusieve grondgebied af waar u zaken kunt doen.